Over Social 1-2-TREE

Wij zijn gespecialiseerd in data-gestuurde marketing en services voor specifiek Instagram en LinkedIn.

Daarbij focussen wij op 3 kernwaarden (1-2-TREE):​

1. Groei

Groei voor jouw bedrijf of merk door social media, en op social media!

2. Verbinden

Op een snelle en effectieve manier verbinden wij bedrijven met het juiste publiek.

3. (TREE) Duurzaamheid

Wij zetten ons in voor duurzame relaties en een duurzame wereld door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Wij zorgen voor minder werk en meer resultaat!

Wie zijn wij?

Wij zijn Michael Blom en Ricardo Prins, beide ondernemend en stimuleren ook het ondernemerschap. Uit ervaring kennen wij de uitdagingen op gebied van marketing en sociale media. Het zoeken van, verbinden met en verkoop behalen bij het juiste publiek, is niet gemakkelijk. Wij hebben hier gedurende de jaren al enige ervaring in opgedaan. Middels een tijdlijn hieronder zullen wij even kort een beeld geven van het pad dat wij doorlopen hebben.

Waarom?

Wij zijn dit bedrijf gestart om bedrijven een helpende hand te bieden op het gebied van social media, en hier dus dan ook echt waarde uit te halen. Wij bieden nieuwe oplossingen en services om via Instagram en LinkedIn voor jouw bedrijf waarde toe te voegen. Oplossingen, die je nog niet eerder hebt gehoord of gezien. Wij vinden het belangrijk om ons te onderscheiden van de doorsnee marketing bedrijven en kennen een andere manier van aanpakken; data-gestuurd en resultaat-gericht. Geen bullshit of gebakken lucht. Daarnaast vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit doen wij door o.a. bij te dragen aan de vergroening van de aarde middels het planten van bomen, zie project 1-2-TREE later op deze pagina.

Hoe?

Met professionele marketing en data expertise, en het werken met slimme software-toepassingen en tools, kunnen wij snel en effectief de juiste doelgroep targeten voor bedrijf of merk. Wij zoeken en vinden allereerst samen met jou naar de juiste doelgroep (ofwel potentiële  klanten, ofwel potentiële kandidaten voor vacatures). Wij zorgen ervoor dat deze doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken en dat je continue onder de aandacht bent bij hen. Dit doen wij door systematisch actief te zijn op allerlei vlakken en de aandacht van de juiste gebruikers en bedrijven naar je specifieke account(s) te trekken. Op die manier zorgen wij voor een grotere naamsbekendheid, meer profielbezoeken, meer volgers, meer connecties, meer klandizie en/of meer potentiële kandidaten (voor bijvoorbeeld het invullen van openstaande vacatures). 

Betekenis van onze boom (TREE)

Verbinding en samenkomen: Bomen staan van oudsher altijd op plaatsen waar mensen samenkomen en zijn een herkenningspunt, zoals bij kerken en pleinen. Daarnaast wordt de boom gezien als de verbinding tussen hemel en aarde. Op sociale media verbinden gebruikers zich met de bedrijven, merken of personen waarbij zij zich betrokken voelen of waar zij interesse in hebben. Daarnaast is directe verbinding een mogelijkheid tot informeren, interactie of tot actie aanzetten. Wij zorgen voor deze verbinding.

Levensbelang: Bomen zijn van levensbelang aangezien zij kooldioxide omzetten in zuurstof. En wij mensen kunnen deze zuurstof natuurlijk goed gebruiken. Zoals bomen dat voor ons zijn, is een sterk en actief social media account en de achterliggende strategie van levensbelang voor het voortbestaan van jouw bedrijf. Wij helpen jou met het vergroten en versterken van dit account en jouw klandizie! 

Kracht: De wortels associëren wij met evenwichtig in het leven staan of stevig verankerd zijn. Ze leveren hout om mee te bouwen en brandstof voor vuur. Wij leveren de brandstof voor de groei van jouw bedrijf of merk.

Duurzaam: Bomen staan symbool voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Middels sociale media kunnen duurzame relaties worden opgebouwd met klanten en volgers. Wij, Social 1-2-TREE, zetten ons niet alleen in voor duurzame relaties, maar ook voor een duurzame wereld. Bij iedere nieuwe klant investeren wij een deel van de inkomsten in het planten van bomen. Zodoende draag je als klant ook een stukje bij aan een duurzame wereld. Wij doen dit in samenwerking met stichting treesforall, het project 1-2-TREE. Wij zetten ons in voor het opbouwen van duurzame relaties en een duurzame wereld!

Project 1-2-tree is een project van de stichting Treesforall. Middels het samenwerken met deze stichting, dragen wij bij aan het groener maken van de aarde. Jaarlijks verdwijnen er 10 miljard bomen. Met dit project wordt verdere ontbossing van onze aarde tegengegaan. Er worden per donatie minimaal 2 bomen geplant. Eén boom tastbaar én dichtbij in Nederland en één in een de buitenlandse bosprojecten, dáár waar de bomen meer CO2 opnemen. 

Project 1-2-tree zorgt voor:

  • Het tegengaan van de wereldwijde ontbossing

  • Vergroening van onze eigen leefomgeving hier in Nederland

  • Ruimte voor recreatie door middel van vrij toegankelijk bos

  • Steunen van een ontwikkelingsproject in het buitenland

Met Social 1-2-TREE dragen wij niet alleen bij aan een betere toekomst voor jouw bedrijf, maar ook aan een groene toekomst. Bij elke nieuwe samenwerking doneren wij aan Trees for All om bomen te planten in Nederland en in de tropen.  

Grappig feitje!

Wij van Social 1-2-TREE hadden het idee om bij iedere nieuwe klant een stukje terug te investeren in duurzaamheid, en het planten van een boom of meerdere bomen leek ons erg mooi! Dit vinden wij mooi, omdat het planten van bomen voor de lange termijn is. Net als de services die wij leveren en de resultaten die met onze services worden behaald. Uit deze gedachte en dit idee is ook de naam ontstaan, Social 1-2-TREE. Het eerste wat wij vervolgens deden, was googlen of deze naam al in gebruik was. Zodoende kwamen wij direct uit op de website van project 1-2-TREE van stichting Treesforall, en zijn wij vervolgens partner geworden!